Obsah fóra px2.biz

RegistráciaHľadaťFAQZoznam užívateľovGame HostingUžívateľské skupiny
Ban ListPravidláPsychostatsKontaktyPrihlásenie

px2 hľadá nových adminov

Aj my sme na facebooku !
Aj my sme na facebooku! pridaj sa k nam!

Nechapem?
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5

Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra px2.biz » Px2.biz | Only Dust2 Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Nechapem?
Autor Správa
keno

Založený: 25 jún 2009

Príspevok Odpovedať s citátom
DaimondDog napísal:
Jefries napísal:
chlapci ste z toho troska mimo, v dnesnej dobe sa boook v pohode vyrovna desktopu, resp toweru a ze Acer nie? no vsetci co to tvrdite mi povedze kolko uz len vy mate skusenosti s Acerom....milujem takych co si daco precitaju na nete a odcudzuju znacku, mam Acer 5 rokov (ano 5 dobre citate) a ziadna chyba, proste nic na intraku robbim s 5 rocnym bookom Acer server lebo ostatne nestihaju s wifinou a to mam novy boook znacky HP ale na Acer sa ta wifina nechyta a ten acer bezi 5 rokov tamer nonstop, takze najprv skuste potom davajte nazory

ps: sry za chyby ledva nato vidim

XD ... ja osobne s som ho nikdy nemal, par kamaratov co ho maju su vacsinou spokojny, tusim jeden povedal Acer nikdy viac ... nasa firma prestala predavat Acer z dovodu ze vela zakaznikou chodilo s reklamaciami a boli dost nespokojny ja som uz zazil len posledny mesiac kedy sa predavali vtedy prislo 5 bookov na reklamaciu (mozno daka nepodarena rada) ale ako mi majitel povedal s Acermi mali zatial najvacsie problemy ...

keno napísal:

hlavne si nekupuj notebook znacky DELL ja mam DELL a mam tam nejaku islamsku graficku kartu a CS mi nejde spustit Rolling Eyes

keno ja co mam sluzobny DELL mam tam ATI grafiku, bez problemov som tam rozbehal aj nove hry, zatial DELL umna vedie, mal som jediny problem s nim aj to ked som volal na servris na druhy den prisli a vymenili mi disk a vsetko fachcilo tak ako malo ... to je tak ked nakupujes z bazarov Very Happy

mozno to bude aj tym ze mam windows 7 na notebooku Idea Question lebo counter strike source mi tam ide ale 1.6 nejde ani spustit

Ne február 28, 2010 2:21 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
blaSon

Založený: 31 máj 2009

tak nepochopil...co som vlastne cakal?! Laughing
...ok, tak uz to nie je rada, ale rozkaz Wink

Ne február 28, 2010 4:39 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
DaimondDog

Založený: 17 jún 2009

no aj ja mam na tom booku W7 a ide mi vsetko ... heh ale napada ma akurat to ze kedy si kupoval ten DELL a ci to mas vobec W7 licenciu Very Happy

Ne február 28, 2010 5:04 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
*Kar*

Založený: 17 december 2009

keno napísal:
DaimondDog napísal:
Jefries napísal:
chlapci ste z toho troska mimo, v dnesnej dobe sa boook v pohode vyrovna desktopu, resp toweru a ze Acer nie? no vsetci co to tvrdite mi povedze kolko uz len vy mate skusenosti s Acerom....milujem takych co si daco precitaju na nete a odcudzuju znacku, mam Acer 5 rokov (ano 5 dobre citate) a ziadna chyba, proste nic na intraku robbim s 5 rocnym bookom Acer server lebo ostatne nestihaju s wifinou a to mam novy boook znacky HP ale na Acer sa ta wifina nechyta a ten acer bezi 5 rokov tamer nonstop, takze najprv skuste potom davajte nazory

ps: sry za chyby ledva nato vidim

XD ... ja osobne s som ho nikdy nemal, par kamaratov co ho maju su vacsinou spokojny, tusim jeden povedal Acer nikdy viac ... nasa firma prestala predavat Acer z dovodu ze vela zakaznikou chodilo s reklamaciami a boli dost nespokojny ja som uz zazil len posledny mesiac kedy sa predavali vtedy prislo 5 bookov na reklamaciu (mozno daka nepodarena rada) ale ako mi majitel povedal s Acermi mali zatial najvacsie problemy ...

keno napísal:

hlavne si nekupuj notebook znacky DELL ja mam DELL a mam tam nejaku islamsku graficku kartu a CS mi nejde spustit Rolling Eyes

keno ja co mam sluzobny DELL mam tam ATI grafiku, bez problemov som tam rozbehal aj nove hry, zatial DELL umna vedie, mal som jediny problem s nim aj to ked som volal na servris na druhy den prisli a vymenili mi disk a vsetko fachcilo tak ako malo ... to je tak ked nakupujes z bazarov Very Happy

mozno to bude aj tym ze mam windows 7 na notebooku Idea Question lebo counter strike source mi tam ide ale 1.6 nejde ani spustit

No uvidím nechám sa prekvapiť Very Happy
Ne február 28, 2010 7:02 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vozickar

Založený: 31 máj 2009

KURVA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCK Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation

Ne február 28, 2010 9:15 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
keno

Založený: 25 jún 2009

nenadavaj Very Happy

Ne február 28, 2010 9:52 pm Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Táto téma je zamknutá, nemôžete tu pridávať odpovede ani upravovať svoje príspevky!    Obsah fóra px2.biz » Px2.biz | Only Dust2 Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Prejdi na: