px2 hľadá nových adminov
Aj my sme na facebooku !
| Autor |
Správa |
keno
Založený: 25 jún 2009 Príspevky: 253 Bydlisko: Čadca/Trenčín |
|
|
|
 |
 |
 |
 |
chlapci ste z toho troska mimo, v dnesnej dobe sa boook v pohode vyrovna desktopu, resp toweru a ze Acer nie? no vsetci co to tvrdite mi povedze kolko uz len vy mate skusenosti s Acerom....milujem takych co si daco precitaju na nete a odcudzuju znacku, mam Acer 5 rokov (ano 5 dobre citate) a ziadna chyba, proste nic na intraku robbim s 5 rocnym bookom Acer server lebo ostatne nestihaju s wifinou a to mam novy boook znacky HP ale na Acer sa ta wifina nechyta a ten acer bezi 5 rokov tamer nonstop, takze najprv skuste potom davajte nazory
ps: sry za chyby ledva nato vidim |
XD ... ja osobne s som ho nikdy nemal, par kamaratov co ho maju su vacsinou spokojny, tusim jeden povedal Acer nikdy viac ... nasa firma prestala predavat Acer z dovodu ze vela zakaznikou chodilo s reklamaciami a boli dost nespokojny ja som uz zazil len posledny mesiac kedy sa predavali vtedy prislo 5 bookov na reklamaciu (mozno daka nepodarena rada) ale ako mi majitel povedal s Acermi mali zatial najvacsie problemy ...
 |
 |
hlavne si nekupuj notebook znacky DELL ja mam DELL a mam tam nejaku islamsku graficku kartu a CS mi nejde spustit Rolling Eyes |
keno ja co mam sluzobny DELL mam tam ATI grafiku, bez problemov som tam rozbehal aj nove hry, zatial DELL umna vedie, mal som jediny problem s nim aj to ked som volal na servris na druhy den prisli a vymenili mi disk a vsetko fachcilo tak ako malo ... to je tak ked nakupujes z bazarov  |
mozno to bude aj tym ze mam windows 7 na notebooku lebo counter strike source mi tam ide ale 1.6 nejde ani spustit
_________________ awp power |
|
| Ne február 28, 2010 2:21 pm |
 |
 |
blaSon
Založený: 31 máj 2009 Príspevky: 207 Bydlisko: Bratislava |
|
|
|
tak nepochopil...co som vlastne cakal?!
...ok, tak uz to nie je rada, ale rozkaz 
_________________ make peace not war |
|
| Ne február 28, 2010 4:39 pm |
|
 |
DaimondDog
Založený: 17 jún 2009 Príspevky: 209
|
|
|
|
no aj ja mam na tom booku W7 a ide mi vsetko ... heh ale napada ma akurat to ze kedy si kupoval ten DELL a ci to mas vobec W7 licenciu 
_________________ Love and Peace Dude |
|
| Ne február 28, 2010 5:04 pm |
 |
 |
*Kar*
Založený: 17 december 2009 Príspevky: 91
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
 |
chlapci ste z toho troska mimo, v dnesnej dobe sa boook v pohode vyrovna desktopu, resp toweru a ze Acer nie? no vsetci co to tvrdite mi povedze kolko uz len vy mate skusenosti s Acerom....milujem takych co si daco precitaju na nete a odcudzuju znacku, mam Acer 5 rokov (ano 5 dobre citate) a ziadna chyba, proste nic na intraku robbim s 5 rocnym bookom Acer server lebo ostatne nestihaju s wifinou a to mam novy boook znacky HP ale na Acer sa ta wifina nechyta a ten acer bezi 5 rokov tamer nonstop, takze najprv skuste potom davajte nazory
ps: sry za chyby ledva nato vidim |
XD ... ja osobne s som ho nikdy nemal, par kamaratov co ho maju su vacsinou spokojny, tusim jeden povedal Acer nikdy viac ... nasa firma prestala predavat Acer z dovodu ze vela zakaznikou chodilo s reklamaciami a boli dost nespokojny ja som uz zazil len posledny mesiac kedy sa predavali vtedy prislo 5 bookov na reklamaciu (mozno daka nepodarena rada) ale ako mi majitel povedal s Acermi mali zatial najvacsie problemy ...
 |
 |
hlavne si nekupuj notebook znacky DELL ja mam DELL a mam tam nejaku islamsku graficku kartu a CS mi nejde spustit Rolling Eyes |
keno ja co mam sluzobny DELL mam tam ATI grafiku, bez problemov som tam rozbehal aj nove hry, zatial DELL umna vedie, mal som jediny problem s nim aj to ked som volal na servris na druhy den prisli a vymenili mi disk a vsetko fachcilo tak ako malo ... to je tak ked nakupujes z bazarov  |
mozno to bude aj tym ze mam windows 7 na notebooku lebo counter strike source mi tam ide ale 1.6 nejde ani spustit |
No uvidím nechám sa prekvapiť 
|
|
| Ne február 28, 2010 7:02 pm |
|
 |
vozickar
Založený: 31 máj 2009 Príspevky: 379 Bydlisko: Topoľčany |
|
|
|
KURVA LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCK 
_________________ Listening for voices, but it's the choices that make us who we are |
|
| Ne február 28, 2010 9:15 pm |
|
 |
keno
Založený: 25 jún 2009 Príspevky: 253 Bydlisko: Čadca/Trenčín |
|
|
|
nenadavaj 
_________________ awp power |
|
| Ne február 28, 2010 9:52 pm |
 |
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|