px2 hľadá nových adminov
Aj my sme na facebooku !
| Autor |
Správa |
MeanHunt
Založený: 28 február 2010 Príspevky: 11
|
|
|
|
ty kreten nauc sa citat tvoju mamku som ani nespomenul hahahahahahahahahaha kreten
|
|
| St marec 03, 2010 8:33 pm |
|
 |
DaimondDog
Založený: 17 jún 2009 Príspevky: 209
|
|
|
|
ak to budes robit stale tak kludne aj perma ... btw ked sa pripojis na na server amx vypise "Zakaz Kempenia" to je jedno ci si T alebo CT pre vsetkych to plati rovnako, je rozdiel ked kempis chvylku alebo na plante atd ak si CT, ale ak od zaciatku kempis na spawne tak to chod hrat radsej proti botom ... ja nedavam bany za take nieco iba Slay to je zabavnejsie 
_________________ Love and Peace Dude |
|
| St marec 03, 2010 8:35 pm |
 |
 |
MeanHunt
Založený: 28 február 2010 Príspevky: 11
|
|
|
|
tak mi daj v klude Perm a na server sa dostanem itak a sak teraz vy ste AKOZE viac lebo aha mate prava na serveri ale sak pockajte si do konca tyzdna potom bude Good Bye 
|
|
| St marec 03, 2010 8:37 pm |
|
 |
blaSon
Založený: 31 máj 2009 Príspevky: 207 Bydlisko: Bratislava |
|
|
|
a predsa sa ta dementna diskusia spustila...chlapecku ty mas ego jak 100milove hovno...sklop hrebienok a neskusaj otvorit dalsiu temu thx
LOCK
_________________ make peace not war |
|
| St marec 03, 2010 8:38 pm |
|
 |
Weblink
Site Admin

Založený: 28 apríl 2009 Príspevky: 172
|
|
|
|
MeanHunt
Ak sa spravas na nasich serveroch rovnako ako tu na fore, sa cudujem ze este nemas permanent 
|
|
| St marec 03, 2010 10:03 pm |
|
 |
|
|
Nemôžete pridávať nové témy do tohto fóra. Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre. Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre. Nemôžete hlasovať v tomto fóre.
|